Wat klanten zeggen

Handig om te weten

Wat vinden klanten eigenlijk van de samenwerking met Pine Online?

Ben je benieuwd hoe ik anderen heb kunnen helpen met hun online marketing?

Lees hier de reacties van mijn klanten!

Laurine heeft verstand van zaken en is zó gezellig, dat je bijna klussen voor haar gaat verzinnen

Ik was ooit zelf websitebouwer en onlinemarketingadviseur, maar wilde daar niet meer zo veel tijd in steken als voorheen. Veel dingen kon ik gelukkig aan Laurine vragen, zoals autoresponders vergelijken, automations inrichten en koppelen aan verschillende weggevers op mijn site… SUPERfijn dat Laurine dat doet. Want ze neemt je niet alleen werk uit handen, ze denkt altijd met je mee, heeft verstand van zaken, is snel, zeer intelligent en geestig en ook erg laagdrempelig om te benaderen. Ze houdt zichtbaar van haar werk en vindt het heerlijk om klanten te helpen. Dat merk je aan alles. Wat ook fijn is: ze communiceert goed. Als iets wat langer in beslag neemt (wat bijna nooit voorkomt), laat ze dat vooraf weten. Laurine is zo iemand voor wie je bijna klussen gaat verzinnen, zodat je weer even gezellig kan mailen of chatten. Wat ik ook deed, want ik stuurde klanten door die een website nodig hadden. Maar ze had het té druk. Niet zo gek ook, want wie wil nou níet met haar werken?! Ik ben enorm blij dat we al een tijd samenwerken – Laurine is een aanrader!

Hieke van Hoogdalem

Professioneel dwarsdenker, DeVolle200

Onze samenwerking helpt ons onze doelstellingen te behalen en ons beleid te professionaliseren.

We wilden graag onze communicatie uitingen stroomlijnen, onze projecten onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep en het meetbaar maken van onze marketinginspanningen. Laurine heeft goede ideeën en is proactief, we werken erg prettig met haar samen. Onze samenwerking helpt ons onze doelstellingen te behalen en ons beleid te professionaliseren.

Thomas de With

CEO, Crowdpartners

De strategie sessie was voor ons een hands on opfrisbeurt van onze social media kanalen en strategie

Als start-up in 2014 hebben we veel initiatieven ontplooid en via social media gedeeld. Dat zorgde na verloop van tijd voor een versnippering van oude berichten en slecht onderhouden sociale media kanalen.

Laurine kent haar weg in het social media landschap en geeft nuttige en praktische tips om zelf aan de slag te gaan. Daarbij helpt ze je eerst bij het antwoord op de vraag waarom en hoe een social mediastrategie bijdraagt aan onze groeistrategie.
De strategie sessie was voor ons een hands on opfrisbeurt van onze social media kanalen en strategie.

Laurine is prettig om mee samen te werken, luistert goed en helpt je daadwerkelijk verder.

Bas van der Kolk

Directeur, Akkedeer

Een frisse en deskundige aanpak

Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze marketing. De samenwerking met de bestaande dienstverlener verliep niet goed waardoor we op zoek zijn gegaan naar een alternatief.

Ik werd getriggerd door de berichten van Pine Online op social media waaruit een frisse en deskundige aanpak bleek. Deze indruk werd bevestigd in het kennismakingsgesprek; de aanpak en communicatie past bij ons.

Laurine is betrokken en deskundig, de communicatie is open en er wordt pro-aktief meegedacht over oplossingen.

Jan Wilbers

Directeur, Füldner Machines & Service

Door deze inzichten weten wij beter wat klanten willen en kunnen we klanten bereiken die normaal gesproken niet in ons zichtveld zou komen. 

Als bedrijf geloven wij in de kracht om realtime met de doelgroep te kunnen communiceren i.p.v. alleen nieuwsbrieven de deur uit te doen. Betrokkenheid is daarbij het sleutelwoord. Door voldoende interactie kan je er écht achter komen wat je doelgroep wilt. Een simpele post met veel reacties op Facebook kan al een hoop nieuwe inzichten bieden. Door deze inzichten weten wij beter wat klanten willen en kunnen we klanten bereiken die normaal gesproken niet in ons zichtveld zou komen.

We werken graag met Laurine, door haar enthousiasme en inzicht om mee te denken met de diverse processen binnen ons bedrijf. Haar zelfstandigheid en professionele aanpak gaven de doorslag om met haar in zee te gaan.

Onze samenwerking geeft ons een stukje rust, want we weten dat onze online marketing in goede handen is. Onze samenwerking verloopt altijd goed, Laurine is altijd bereid om extra zaken op zich te nemen en mee te denken.

Tom Kelly

Manager Afstandsonderwijs, Edufax