Over Pine Online

Realistisch en haalbaar

Een duidelijk en eerlijk advies en een plan dat bij je past.

Je weet waar je heen wilt en je hebt door middel van een analyse in kaart waar de kansen liggen voor jouw bedrijf binnen je website of andere online en offline kanalen, maar hoe ga je nu verder? Ik help je graag met het opzetten van een strategie die past bij jouw bedrijf. We bepalen welke doelen je wilt behalen en hoe je dat kunt gaan doen. Ik kijk hierbij uiteraard naar online mogelijkheden, maar zeker ook naar offline marketingmiddelen die passen bij jouw bedrijf. 

Ik houd van een duidelijk en eerlijk advies. Het moeten passen bij je bedrijf en budget én haalbaar zijn. Niemand heeft iets aan een strategisch plan dat veel te uitgebreid is voor een klein bedrijf of niet past bij jouw manier van werken. Je moet zeker aan de slag, maar wel op een manier die past bij jouw bedrijf, klanten en budget!

Waar kan ik je mee helpen?

Strategisch advies

Ik help je graag met het uitwerken van een marketingplan voor de komende tijd. Wil je groeien in het aantal klanten of merk je dat je bedrijf toe is aan een volgende stap? denk graag met je mee en help je op weg met een advies dat past bij jouw bedrijf en doelen.

Hulp bij een specifiek probleem

Wellicht loop je tegen een specifiek probleem aan: je bezoekersaantallen lopen drastisch terug of een werknemer met alle kennis heeft ontslag genomen. Samen kijken we wat er nodig is en help ik je de boel weer op de rit te krijgen. 

Eenmalig plan of traject

Heb je behoefte aan een eenmalig plan waar je vervolgens zelf verder mee aan de slag kunt? Of heb je liever een langdurig traject waarbij we regelmatig contact houden en samen naar het resultaat toe werken? Samen bepalen we de beste aanpak. 

Ook handig

Inzicht in de stand van je KPI’s.

Heb je marketing KPI’s vastgesteld? Ook deze kunnen worden verwerkt in het rapport, waardoor je altijd inzicht hebt in de actuele stand van jouw KPI’s. Handig om deze eens per kwartaal te delen met collega’s of als praatplaatje voor je online bureau.

Nog niet helemaal ready to go?

Wil je graag een marketingrapport, maar heb je nog geen Google Analytics account, is je Search Console nog niet geactiveerd of wil je extra meetpunten toevoegen aan je website (om exact te kunnen zien hoe vaak die ene PDF gedownload is bijvoorbeeld)? Geen nood, dat kan geregeld worden! Bekijk hier de mogelijkheden.

Ook toe aan een visuele rapportage voor jouw bedrijf? Neem contact op!