Marketing advies & strategie

Een helder marketingplan dat past bij jou.

Z

Een basis die staat voor de toekomst

Een marketingstrategie waar je mee vooruit kunt met een stevige basis.

Z

Praktische hulp

Niet alleen een plan, maar ook de hulp om de nodige acties uit te voeren.

Z

Maatwerk

Geen standaard plannen, maar maatwerk dat past bij jouw bedrijf en situatie.

Ik help jouw bedrijf om te zien waar kansen liggen en hoe je je marketing zo kunt inrichten dat je betere resultaten behaalt. Hierdoor kost het je minder tijd leveren je marketingacties meer op.  

Vaak gehoord

De roep om hulp

“Geen tijd voor online marketing”, “Waar moeten we beginnen”, “Hoe pakken we dit het beste aan”, of “We doen van alles maar hebben geen idee wat het oplevert” – Dit hoor ik terug van bijna al mijn klanten. Ze willen groeien en hun bedrijf online (beter) op de kaart zetten maar weten vaak niet hoe. Dat is niet gek, want de mogelijkheden om online actief en zichtbaar te zijn, zijn eindeloos. Een gids die je door dit bos heen kan loodsen is dan vaak een welkome oplossing.

Een duidelijk plan

Een strategie speciaal voor jou.

Als Online Marketing Consultant ben ik jouw gids. We leggen de doelen van jouw bedrijf vast en kijken wat de beste manieren zijn om dit te bereiken. Ik zorg voor een duidelijk en helder plan met een stevige basis waar je nog jaren mee vooruit kunt. We kijken hierbij ook wat het beste past bij jouw bedrijf, want ieder bedrijf is uniek en vraagt een eigen aanpak. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat jij en je medewerkers begrijpen hoe dit plan in elkaar zit, zodat jullie zelf betere beslissingen kunnen maken en je budget effectiever kunnen inzetten met meer resultaat.

 

Lekker praktisch

Resultaten van klanten

“Ik weet precies welke content de meeste bezoekers naar mijn website oplevert”, “Ik heb inzicht in hoe we ervoor staan en aan welke KPI’s we de komende tijd moeten werken. Fijn dat we een duidelijke strategie hebben”, “Onze samenwerking helpt ons onze doelstellingen te behalen en ons beleid te professionaliseren”, slechts een aantal van de reacties die ik krijg van mijn klanten. Ieder bedrijf heeft andere behoeften, maar samen vinden we altijd de juiste fit.

Thomas de With – Crowdpartners

Onze samenwerking helpt ons onze doelstellingen te behalen en ons beleid te professionaliseren.

“We wilden graag onze communicatie uitingen stroomlijnen, onze projecten onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep en het meetbaar maken van onze marketinginspanningen. Laurine heeft goede ideeën en is proactief, we werken erg prettig met haar samen. Onze samenwerking helpt ons onze doelstellingen te behalen en ons beleid te professionaliseren.”

www.crowdpartners.nl

Deze klanten gingen je al voor

Toe aan een goed marketingplan en advies? Neem contact op!